Udfordringer ved UI og UX i apps

 
0
Posted 12/15/2017 by Christoffer Martini in techblogs

UI/UX (user interface/user experience) designerens arbejde er at designe ting, som folk vil elske at bruge. Det lyder måske som et fantastisk arbejde, men det er mere end det. Jobbet er mere komplekst end det ser ud til at være. UX og UI-design er ikke et enmands-job, det kræver et samarbejde af designere, udviklere, forskere, ledere, forretningspartnere og kunder. UI-designerne fortsætter med at baske i større omfang og muligheder for denne utroligt fantastiske bølge i branchen, men der er nogle skjulte udfordringer, der kan tage alt det sjove ud af det. Det er ikke let at designe en app, der accepteres af brugerne med åbne arme.

Hvis vi ser på de mest almindelige UX- og UI-design udfordringer i et app projekt, er der involveret mange variabler, som vi skal tage højde for. Selvom app udviklingen er et felt med et stort omfang, er det også et område med flere udfordringer. Der findes så at sige en bagside af medaljen. Du kan i denne blog læse mere om udfordringerne ved UX og UI i en app.

Brugernes behov og forventninger

Brugerens forventninger er steget himmelhøjt, og opfyldelsen af ​​brugernes behov, forventninger og præferencer er meget udfordrende for udviklerne. Brugerne er forskellige; de har forskellige behov og forventninger. Mens nogle kan bruge en app nemt, for at opnå deres formål, kan andre have problemer. Således er det vigtigt at leve op til brugerens forventninger og samtidig udfordre disse. Brugernes behov og forventninger er den mest ukontrollable faktor, der påvirker et designs succes. Brugernes forventninger varierer afhængigt af deres erfaring. Derfor skal du have en bred forståelse af dine brugeres forventninger for et nemt UI/UX-design.

Udviklingen af ​​visuelle præferencer

Den udviklende teknologi har ændret UI/UX design, der ser meget anderledes ud end det gjorde for bare et par år siden. Det er blevet realiseret af designere, at der skal arbejdes hårdt for at følge med i de visuelle præferencer. Således udvikler udfordringerne ved UI og UX-design i en app udviklingen af ​​de visuelle præferencer.

Udfordringen ved simplificering

Det vurderes, at det rene user interface normalt fungerer bedre, og at brugerne nu har brug for mindre visuelle tips til at bruge dem. Således bliver grænsefladerne forenklet, hvilket generelt er en god ting. Den gennemsnitlige bruger, der bruger apps hele dagen, behøver ikke hjælp til at konfigurere og interagere med appen. Det er intuitivt nok for dem, så de blot kan gå i gang. Kunder vil begynde at forvente dette fra enhver app, de bruger, uanset hvor kompliceret den kan være. Denne udfordring indebærer en masse samarbejde mellem både UI og backend udviklere for at skjule kompleksiteten fra brugeren. Udviklerne skal huske på, at det primære formål bør være klart, og endda simplificering kan påvirke appens anvendelighed. Forenkling er således en anden udfordring, som udviklerne står overfor.

Den lille skærm udfordring

For nogle år siden var den store udfordring ved app design, at sikre at designet fungerede på alle browsere. I dag er den store UX/UI udfordring, at sikre at designet fungerer på alle skærme og enheder. Dette betragtes faktisk som en udfordring af teknologi, som udviklerne står over for, for at opfylde brugernes forventninger om, at appen skal fungere på alle enheder, som de bruger. Det er en stor UI-design udfordring, og det er altafgørende at kunne leve op til brugernes behov her.

Forretningsmæssige udfordringer

Selvom forretningsplanen normalt er meget simpel, kan de nogle gange være udfordrende. Produktet, som du bygger, skal tjene penge på en eller anden måde; ellers er det ikke værd at bygge det. UI/UX design betyder faktisk meget, og det er nogle gange udfordrende for udviklerne at finde den rigtige balance mellem forretningsmæssige mål og brugerproblemer.

Nye målinger til at kalibrere UI/UX udvikling

UI/UX udviklingen bør der også tages højde for, hvordan design elementerne til app’en påvirker UX designet. I de fleste tilfælde kan prangende app designs gøre appen langsom. Dette kan være et større problem på ældre enheder. Det kan være en stor udfordring for udviklerne, og for at imødekomme dette problem, bør der anvendes brugeroplevelses-overvågning som en del af app-udviklingsprocessen.

I en æra af smartphones forventes udviklerne at udvikle UI/UX, der er lydhør og brugervenligt. Hvis appen frustrerer brugerne, er det svært at bevare dine kunder. For et perfekt UI og UX design har du brug for en professionel app udvikler, såsom FIFIUM, der kan hjælpe dig med hele din app udviklingsproces.

 

Hos FIFIUM skaber vi app løsninger, som folk elsker. Ikke alene skaber vi fantastiske apps, men også gode oplevelser for vores kunder. FIFIUM’s hjerte er vores kunder, og vi tager stor ære i at gøre dine ideer til virkelighed og videre til succes. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at påbegynde en stærk udviklingsstrategi for deres app ideer. Du er velkommen til at kontakte os når som helst, og vi vil være der for at hjælpe dig i din app udviklingsrejse.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)