Tuxen AV Center

 
0
Posted 11/21/2016 by Wrife1969 in techblogs

Mit navn er Simon, og jeg har en særlig kærlighed for teknik og lyd. Særligt beskæftiger jeg mig med diskoteksudstyr, der har min store interesse. Jeg har i flere år selv ageret “disk jockey” både da sættet var analogt og nu, hvor det er blevet mere digitalt.
Personligt har jeg i mit eget set-up en blanding, da jeg ikke kan slippe den feeling, som visse af de analoge dele har. Dertil foretrækker jeg også passive højtalere frem for aktive, da jeg mener, at man får en langt bedre lyd.
Det er dog ikke ofte, at jeg bliver nødt til at tage mine egne højtalere og mit eget lys med med, da leje af højtalere og disco lys udlejning er blevet særdeles populært i Danmark.
På nuværende tidspunkt arbejder jeg sammen med Tuxen.dk der servicerer danskerne med AV-løsninger, hvor der er tale om udlejning af AV udstyr. Dette gælder leje af projektorer, leje af scener, udlejning af lysanlæg, lej højtalere osv.

Du kan også besøge vores Facebookside.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)