Trin for trin proces for at lav en app

 
0
Posted 05/18/2018 by Christoffer Martini in techblogs

Du har mange ideer, der flyver rundt oppe i dit hoved og de er alle omkring den app du gennem længere tid har haft lyst til at lave. Men hvorfor skal du vente med at udvikle den? Hvorfor kan du ikke starte nu? Jeg vil belyse hvilken trin der skal til for at lave en app og det indebære både fra begyndelsen, hvad man skal forstå, hvad man skal gøre og hvordan man gør det? Las os starte processen med at lav en app.

udviklingen af en app er ikke en nem opgave.

Du skal derfor udpege et firma til at lave din app.

Mens outsourcing så skal du holde disse tre punkter i dit sind, så kan du forklare dine krav på en langt bedre måde overfor virksomheden.

  • Det eller de mål, du vil opnå ved at få appen udviklet.
  • De designs og funktioner, du gerne vil give til din app.
  • Den måde du vælger at få appen udviklet.

Opsæt dit mål:

Den vigtigste beslutning, du bliver nødt til at gøre under udviklingen af ​​en app, er at hele denne proces vil afhænge af det ovenstående råd. Så angiv dit mål. Uden et klart mål, kan du aldrig køre en virksomhed, hvis du ikke ved hvad du skal gøre, hvordan tror du så det vil komme i til at blive virkeligt?

Når du har svaret på disse nedenstående spørgsmål, får du et klart billede af, hvad du vil have?

Hvad var det eneste formål at lave en app?

Hvorfor havde du det behov for, at din virksomhed har brug for en app?

Hvad er formålet, som din app skal opfylde?

Vil den app du udvikler, være til dine brugere eller til dig selv?

Hvilket problem vil appen løse for dig?

Hvordan vil du gerne se din app i fremtiden?

Hvad vil din ide levere?

Hvordan vil det gøre gavn?

Når du vil kunne besvare disse spørgsmål overfor dig selv, så vil du kunne få et klart billede af din app, og dine ideer vil begynde at falde på plads. Du bør også kende svaret på spørgsmålet om, hvordan du vil have din app til at komme ind på markedet?

Begynd at skitsere dine ideer:

Her skitser du dine ideer. Nu vil du flytte dine ord ind i skitsen, så den vil blive mere forståeligt. Du skaber en gennemgang af, hvordan din app vil se ud, når den er udviklet. Spørg dig selv, om du vil gøre det gratis eller om brugerne eller andre skal betale for benyttelsen af din app.

Forskning vedrørende din app og firmaet du vil outsource til:

Sørg for at du undersøger alle aspekterne omkring din app og firmaet du vil have skal håndtere din app udviklingsproces. Forskning af konkurrencen indenfor din branche og hvilken konkurrence du vil blive konfronteret med, når din app er udviklet. Jeg ved, du vil tænke på, at din ide er unik og at alle odds vil være til din fordel, men her tager du fejl. 

Du kommer til at stå over for en enorm konkurrence, når du lancerer din app på markedet. Så tag denne ting positivt og undersøge din konkurrenter grundigt. Du vil opnå gavn som du ville vide om de andre konkurrenter og ikke omvendt, så du vil være et eller flere trin foran din konkurrence, men undervurder dem ikke. Læs folks anmeldelser, mening om en bestemt app, funktion, design. Du må ikke begå den samme fejl, de gjorde og lær af deres tidligere fejl. Gå tilbage til de foregående trin, foretag ændringerne for at forbedre din app. Analyser hver enkelt data stykke du kan finde. Vælg derefter de bedste muligheder, som du mener vil gavne din virksomhed på lang sigt.

Nu skal du wireframe dine  ideer, skitser og undersøgelser:

I teknologiens verden kan wireframe betragtes som en form for storyboard. Tag dine tanker til næste trin. Dette er fundamentet i din app udvikling på teknologisk basis. Tag dette skridt men træd meget varsomt, da hele din næste proces vil afhænge af dette fundament. Hvis det ikke gøres ordentligt, vil hele din udviklingsproces blive spild af tid, penge og energi.

Begynd at definere dit koncept:

Siden du har udviklet dine wireframe til din app, så skal du starte med at definere dit koncept. Du vil beslutte alle funktionerne til din app, der vil hjælpe dig med at nå dine ønskede mål. Beslut dig om, hvordan du vil tjene penge på din app, om en eller flere tjeneste skal betales for osv.. Hvordan vil du have din app skal nå ud til din målgruppe? 

Vælg operativsystem:

Du skal vælge det operativsystem, som du gerne vil udvikle din app til. Android og iOS har begge deres fordele og ulemper, du skal vælge, hvilket vil være mest gavnligt for din app.

Spørg en ven:

Vis din modeller, tanker, undersøgelser mm, til dine nærmeste, der vil give dig en ærlig feedback og har viden om teknologi. Således vil du vide, hvor din app vil stå, når den bliver udviklet. Hvis nødvendigt, så lav eventuelle ændringerne allerede her.

Start med at udvikle appen:

Nu har du alting med dig, og du krydstjekket alt ordentligt. Så start med opførelsen af ​​din app. Begynd at udvikle din app.

Design:

Du vil begynde at udvikle dit app design samt layout. Det er en afgørende del af appen, da brugere ofte bliver tiltrukket af designene i din app eller kan miste interessen for din app efter at have set designet. Så design betyder meget. Sørg for, at dine grafiske designere bruger høje opløsninger og nyeste teknologi, som vil understøtte de kommende opdateringer af operativsystemet.

Test:

Når processen med app udvikling er færdig, så skal du tjekke din app igennem igen og igen for at kontrollere, om alt er udført korrekt, og det firma, du har outsourcet dit projekt, har gjort deres arbejde korrekt. Alle de funktioner, du har udviklet, fungerer korrekt. Din app vil således ikke blive slagtet, så den skal være let at håndtere og ikke gøre brugerens oplevelse til deres værste oplevelse.

Justere:

Når du er færdig med testen, kan du identificere dine fejl, begynde at lave disse ændringer eller justeringer i din app for at gøre det bedre end før.

Betatestning:

Indtil nu har du testet din app på alle mulige måder, men det vigtigste forbliver det, der er Beta test. Her kontrolleres, om din app vil fungere på det operativsystem du har valgt. Processen er forskellig for forskellige operativsystemer. Android gør det ganske simpelt på den anden side gør iOS det ret begrænset.

Nu det sidste og mest afventende trin.

Udgivelse af din app:

Dit hjerte skal slå hurtigt. Du skal dog ikke bekymre dig særligt meget, for det firma du har outsourcet dit projekt, har gjort et godt stykke arbejde. Vær glad for at ideen, som du havde i tankerne for så længe, ​​er endelig et produkt og ikke mere ide. Tillykke til dig. Start nu med distributionen af ​​din app.

Nu ved du at app udvikling ikke en nem opgave. Det er en lang proces plus du skal have alle de nødvendige gadgets og software. Så kontakt FIFIUM, som er blandt de bedste selskaber i Danmark til app udvikling.

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)