Tips til at øge appens brugervenlighed

 
0
Posted 04/30/2018 by Christoffer Martini in techblogs

I det øjeblik du indser, at du skal have udviklet en app til din virksomhed, begynder mange forhåbninger, forventninger og drømmene at strømme sammen med ideen om dit app koncept, og du ønsker derfor ikke at der er nogen der skal stoppe eller bremse din apps succes plan.

Som app ejer mener du, at et godt koncept, funktioner, design og en rigtig app udvikling er alt det kræver for at gøre en udvikle en app, og du lader dig ikke engang forstyrrer af spørgsmål såsom, hvad koster det at lave en app. Du vil blot investerer, tid, penge og dine forretningsmål, for at få en app veludviklet app.

Men når lanceringsdagen kommer, bemærker du, at din app ikke modtager den forventede anerkendelse, og det næste bliver at din målgruppe ikke længere syntes, at din app fungere og det er selvom du har fået udviklet et lækkert design, gode funktioner og dit koncept er godt. 

Og før du kan analysere og beslutte dig for en handlingsplan, bliver du informeret om, at din app er erstattet af en konkurrents app, og din tidligere brugere har allerede skiftet.

Er det det du ønskede for din app? Forventes dette fra din app? selvfølgelig ikke, men hvorfor sket det, og det værste det tyder på, at nu er det meget svært at genvinde dine app brugere…

Og pludselig vågner du op og indser, at det bare var et mareridt, som har forsøgt at indikere noget til din underbevidsthed, og du skal forstå ud af det, at din app skal arbejdes på og hertil særligt et par få faktorer, før dit mareridt bliver til en realitet.

OHHH, det var virkelig det frygtelige mareridt, og det kan ske med enhver app til enhver tid, hvis du glemmer at inkludere en række væsentlige elementer i din app …

Så hvad venter du på … skynd dig at læs videre for at finde ud af hvad du skal inkludere …

Farver og kontrast betyder også noget

Hvad taler du om ??? Hvordan kommer appens farve og kontrasten bestemmer fremtiden for min app? Er du sikker????

Roooooolig nu

Ja, farven og kontrast påvirker din app succes i grove træk; fordi de varierede valg af mobiltelefoner i den nuværende tid kommer i forskellige farver og kontrast reflekterer gennem LCD-skærme.

Hvis din app udvikler designer og udvikler sig i overensstemmelse med det levende farvetema, skal de huske, at en app kan potentilet bruges på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, det være sig dag eller nat, og det kan skabe et læsbarhedsproblem for dine brugere i de dårlige lysforhold.

Sørg derfor for at vælge farvetemaet med høj kontrast og gøre din app til et mest udvalgt stykke.

Knappernes funktionalitet kan ikke undgås

I henhold til reglen skal dine knapper være selvforklarende og må ikke kræve en vejledning til at bruge dem, men hvis appens genre kræver noget ekstraordinært, så sørg for, at dine app knapper kommer med en hjælpesektion, så første gang Brugerne kan blive vant til at bruge dem.

Det er iagttaget i det seneste, at nogle af de mest lokkende app funktioner undgås af brugerne, da de ikke kan forstå resultatet af deres handling.

Så her kommer forslaget; Du må ikke skabe eller tilføje forvirrende elementer i din app, og dine knapper skal være relaterede til den foreslåede handling, hvis der skulle opstå tvivl.

Skærmopløsningen skal med i dine overvejelser

Smartphone industrien har givet brugerne mulighed for at vælge deres foretrukne mobilenhed efter deres præferencer … de nye indtastninger i mobilenergibranchen vokser dag for dag, så kreativiteten og fantasien har krydset niveauet af et eneste begreb af mobil enhed.

Men dette ekstreme antal tilgængelige enheder har ført til et stort problem særligt for apps … 

Faktisk kommer alle mobile enheder med forskellige funktioner, skærme, displays og opløsning, som gør jobbet som app udvikler mere vanskeligt for at opnå den ideelle løsning til en app.

Så hvad skal man gøre ????

Det bedste forslag her er, at integrere det mindste mulige indhold i din app. Særligt skal du have et minimalt indhold på den første side i appen, og lade brugerne blive lokket yderligere med de efterfølgende skærme, dette vil hjælpe dig med at vinde brugerne over til di fordel og samtidigt uden de store problemer.

Dette er bestemt ikke en udtømmende liste for at forbedre appens anvendelighed, men med disse få tips vil også hjælpe dig med at opnå en vellykket brugbarhedsfaktor til din app.

På den anden side, så skal du vælge et app udviklingsselskab som passer til dit app koncept, skal du vælge en effektiv app udvikler som Fifium til dit app koncept. Fifium er et firma, som har alle de nødvendige tekniske erfaringer og eksponeringen for at omdanne dit app koncept til et succesfuldt produkt.

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)