Tandlæge besøg ballerup

 
0
Posted 11/09/2017 by kaja in Diverse

Tag til denne rigtig dygtige tandlæge i Ballerup. Det kan nemlig være svært at finde en ordenlig tandlæge i ballerup. Men plus1 tandlægernes afdeling i ballerup, må jeg alligvel sige er noget af det bedste jeg har prøvet.

 

Tandlægeskræk har altid være en del af mig, jeg har aldrig kunne gå til tandlægen uden at være utrolig bange for hvad der ville ske. Alle de her instrumenter som de skal have ned i munden på mig, gjorde mig utilpas. Men hos plus1 tandlægerne var det noget helt andet, de var så søde og rare, og tog alt i et helt roligt tempo, som jeg kunne være med til. 

Så ja plus1 tandlægerne de fik min tandlægeskræk til at forsvinde… !

Varmeste anbefalinger herfra 😉


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)