Sportmonda

 
0
Posted 02/08/2018 by Dellaroza in sport

Vi er tre unge sportsentusiaster fyre, der startede Sportmonda i 2013. Vi elsker sport og fodbold og har altid været fokuseret på udstyr, herunder tøj. Som spillere i fodbold, flag fodbold og håndbold, havde vi nogle gange svært ved at finde en leverandør af sportstøj, der levede op til alle vores forventninger. Det var det, der motiverede os til at starte Sportmonda og stræbe efter at blive den førende leverandør af sportstøj i Norden.

For os er sportsbeklædning ikke bare noget du bruger til at dyrke sport med. For os kan de rigtige tøj appellere til en række følelser som stolthed, glæde og samhørighed. Vi føler disse følelser, når vi bærer fedt tøj. Det betyder ikke noget, hvis det drejer sig om en stor turnering eller et venskabeligt spil for sjov, kan følelsen af ​​sammenhold og stolthed være stor ved begge lejligheder.

Derfor er vi motiveret ved at forsøge at skabe de samme følelser i sportshold, der vælger at købe deres tøj fra os. Vi foreslår ikke, at du bliver en bedre atlet af cool tøj, men på den anden side, mener vi, at man ikke skal undervurdere betydningen af ​​den mentale aspekt, såsom stolthed kan have.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)