Sabrina’s blog

 
0
Posted 09/14/2014 by Sabrinasblog in Hverdagsblogs

Mit navn er Sabrina Dam. Jeg er født d. 8. Juni 1993. Bloggen handler primært om mit liv og hvem jeg er som person. Jeg er iøvrigt kendt for mine stærke holdninger og meninger, og dermed sagt er jeg ikke bange for, at sige min mening i et åbent forum.

På bloggen finder du en masse inspiration omkring træning, trends, og fashion-tendenser, samt nogle debat indlæg, som du aktivt kan deltage i vha. det åbne kommentarfelt.

Desuden bliver der af og til afholdt give-aways, som du måske finder interessante.

Hvis jeg selv skulle “sælge” mig selv til dig, som er ny-læser – eller til dig, som bare overvejer om bloggen hér måske kunne være noget for dig, så ville jeg fortælle dig, at det her er: En blog i bevægelse – Altså en blog, hvor der er plads til nogle vaskeægte random-indlæg, skudt afsted direkte fra hoftebenet og videre til dig, som læser.

Nogle gange har jeg en bredspektret viden om, hvad jeg skriver om. Og nej, jeg er ikke en fisk med spæk, hvis det var det, du forstod af ovennævnte sætning. Nogle gange aner jeg faktisk ikke en hytten hattefis af, hvad jeg skriver om. Jeg skriver bare og støtter mig til tanken om, at jeg fandme har styr på det her. Måske vil du gennemskue mig, og det er jo i virkeligheden det sjove – i og med, at du (som læser) aktivt bliver en del af min blog. Hvorfor altid ha’ kontrol over, hvad der bliver posted på bloggen? Det svarer jo til, at være normal. Ærligt, vi HAR alle været der og vi er vel enige om, at det var de kedeligste 5minutter af vores liv, ikk’? Uanset, så fatter du nok (meget præcis beskrevet) hat og kyse af, hvad der egentlig foregår på bloggen. I virkeligheden er det nok bedst, at du selv undersøger det såkaldte Sabrina-fænomen, som (nå ja) iøvrigt jo er omdrejningspunktet for denne blog. Hvad er hendes hemmelighed? Hvem er jeg? Alt sammen ligger gemt på bloggen.

Det du vil opleve på bloggen, er at du nogle gange vil grine, andre gange vil du undres og en hel tredje gang vil du måske være min direkte kilde – eller indledning til en debat. Du skal med andre ord være klar på, at blive hvirvlet ind i min blog. Er du klar på lidt hvirvlspimd og vil du sikre dig, at få besked om nye indlæg fra min blog, er du mere end hjertelig velkommen til, at følge mig via BL (Bloglovin) eller via min FB-fanside.

Se, allerede nu snyder jeg dig lidt. Du tror, at det er bloggen, du følger. Det er det slet ikke. Det er mig, Sabrina. Lyder jeg, som en interessant udfordring – eller er jeg en for stor mundfuld? Uanset, så ved jeg med garanti, at du vil blive positivt overrasket når først du lære mig og mit shoutout-room i form af bloggen, at kende.  I mit forum er det ikke bloggen, du følger. Det er mig. En kvinde ved navn Sabrina. En kvinde der til tider kan lyde totalt stang barcardi blanco i sine formuleringer, men som samtidig formår at give dig stof til eftertanke – og måske får jeg dig endda til at deltage aktivt på bloggen via det unikke kommentarfelt. Uanset, så er jeg, Sabrina, fundamentet, som denne blog er bygget op om. Ingen Sabrina – Ingen blog. Så let er det.
Jeg håber denne lille indledning har gjort, at netop DU lige i dette øjeblik sidder tilbage med en kæmpe nysgerrighed og forundring helt ned i centralnervesystemet, hvilket ligger U-TROLIGT langt nede faktisk! 🙂


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)