Sådan Udvikles Apps for Begyndere

 
0
Posted 01/29/2018 by Christoffer Martini in techblogs

App udviklings popularitet er vokset eksponentielt. I dag har vi utallige apps til næsten alt. Antallet af apps i app butikkerne øges hver dag, og flere og flere mennesker får deres apps udviklet, efter at have indset fordelene ved det.

Med udviklingen af ​​teknologi er det blevet ganske nemt at udvikle og implementere apps på markedet. Det er en misforståelse, at du skal være en programmør med mange års erfaring for at kunne lave en app. Der er masser af værktøjer og ressourcer til rådighed, hvilket gør det nemt for folk at udvikle en app. I dag kan enhver have en fantastisk appidé, men hvad stopper dem fra at bringe denne idé til virkelighed? Kan en uden tekniske færdigheder opbygge en app? Svaret på dette spørgsmål er “JA”. Et andet spørgsmål er, hvordan man laver en app uden programmeringserfaring? Programmeringserfaring er ikke alt du behøver, hvad der er vigtigere er at have en klar ide. Hvis du også har en god app ide og ingen programmeringserfaring, og leder efter app udvikling tips, så er denne blog til dig. I denne blog hjælper vi dig med nogle af de bedste tips til at lave en app uden programmeringserfaring. Så lad os analysere disse tips en efter en.

Er din app-idé relevant?
Det allerførste spørgsmål, du skal adressere, er, om din app-idé er relevant eller ej? Dette spørgsmål giver anledning til mange flere spørgsmål – Hvilket formål vil blive tjent med din app? Gør det det enklere for den potentielle kundes liv? Løser den et bestemt problem? Der er mange flere spørgsmål, du skal besvare, inden du begynder din app udvikling. Dine behov og ideer skal være klare, såvel som præcise. Du er forpligtet til at analysere alle aspekter af din ide, for at sikre, at ideen du besidder er værd at investere i.

Tid til at foretage en grundig undersøgelse
En grundig markedsundersøgelse er meget vigtig for at kende din målgruppe, dine konkurrenter, din app platform, målgruppens behov, indtjeningsmuligheder og meget mere. En grundig markedsundersøgelse er afgørende for at lægge et stærkt fundament for din app.

Funktioner i din app
Når du er færdig med dine undersøgelser og overvejelser, er det tid til at bestemme hvilke funktioner du vil have i din app. Når det kommer til at tilføje funktioner til appen, bør du tænke “less is more”. Fylder du din app med unødvendige funktioner kan det påvirke brugeroplevelsen. Selvom det er lidt svært at begrænse appens funktioner, er det meget vigtigt, og du enhver succesfuld app, byder kun på de vigtige funktioner.

Grov skitse
Det grundlæggende trin i at designe en app er at lægge dine ideer på et papir. At få en ide om en app er meget let, men den vanskelige del er at forstå, hvordan denne ide vil tage form i form af brugeroplevelsen og udseendet. Det er her, hvor skitsering er meget nyttig. En grov skitse er det første overblik over din app idé. Med denne grove skitse kan du og dit team få en klarere ide omkring appen. Skitsering giver dig mulighed for at visualisere app’ens interaktion. Disse skitser kan se grimme ud, men de virker vidunderligt for udvikleren og holdets proces. Det anses for at være et af de vigtigste aspekter, der kan hjælpe dig med at lægge grundformen for appen.

Wireframe
Når du er færdig med skitseringen af ​​din ide, er næste trin wireframing. Wireframe er en visualisering af den færdige app. Det er som en tegning, der repræsenterer hele skelettet for en app. App udvikling er en proces i flere trin, og for at udvikle en vellykket app  skal hvert trin følges ordentligt. Det hjælper til at forstå, hvordan appen vil fungere. Standardelementerne i en wireframe er logo, søgefelt, headers, navigationssystem, hovedfunktioner, deleknapper, kontaktoplysninger og footer. Sørg for at følge denne fase korrekt, da dette vil hjælpe dig med at begynde med udviklingen af ​​appen korrekt.

Udvikling
Når du begynder at udvikle prototypens backend, kan du enten bruge en app udviklingsplatform eller oprette opbevaring, API’er, databaser og servere. Efterhånden som udviklingen skrider frem, går appen gennem mange faser. Sørg for, at du husker begrænsningerne på mobilplatformen, så appen ikke lægger for stor byrde på processoren eller hukommelsen. Udvikling er et af de mest afgørende stadier. Så du skal sørge for, at du håndterer denne fase med omtanke.

Test- og lancering fasen kan ikke ignoreres. Så sørg for at teste din app så mange gange som muligt, og derefter lanceres den på markedet. For at teste din app kan du fx vælge beta-testere.

 

Forhåbentlig har denne blog givet dig et klart svar på spørgsmålet om, hvordan man laver en app for begyndere. Selvom ovenstående tips kan hjælpe dig til at udvikle en app, skal der selvfølgelig alligevel en helt del til at komme i mål. Har du brug for hjælp kan du kontakte FIFIUM, en førende app udvikler. FIFIUM vil hjælpe dig igennem hele app udviklingsprocessen samt lancering. FIFIUM skaber apps, som folk elsker, ved hjælp af de nyeste værktøjer og teknologier, og også i betragtning af virksomhedens behov og krav. Så hvad venter du på? Kontakt os i dag, og få en fantastisk app udviklet til din virksomhed.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)