Rolle SDK i Android udvikling for udviklere

 
0
Posted 05/25/2018 by Christoffer Martini in techblogs

App udviklingsprocessen kommer op med sine egen unikke betingelser samt krav og Android, som er et af de mest populære operativsystemer er ingen undtagelse. Der bliver ofte stillet spørgsmålstegn fra mine kunder om, hvad Android SDK står for, og da de fleste af klienten ikke har den tekniske baggrund som jeg, så bliver finder jeg det lidt svært at forklare det på et ikke teknisk sprog. 

I sammenhæng af denne forvirring blev jeg for nylig foreslået af en af ​​mine kollegaer, at jeg kunne adresserer dette emne skriftligt, så brugere til hver en tid samt med alle slags baggrund kan læse og forstå klart om Android SDK.

Så her er jeg i dag. Med dette indlæg vil jeg skrive om det tekniske Android operativsystemet …

Hvad Android operativsystem består af?

Ubestrideligt er det et kendt faktum, at android er det mest populære operativsystem, udviklet af Google, som er baseret på Linux Kernel. Med tiden er Android-systemet blevet udviklet og designet specielt til mobilenhederne med touch skærme, som Smartphone & Tablets, hvor brugergrænsefladen er baseret på berøringsbevægelser såsom; swipe, trykke og knibe.

Disse funktioner giver brugerne mulighed for at forstørre eller reducere størrelserne på objektet på deres skærm.

Hvad er Android SDK nøjagtigt er

Android tilbyder en række funktioner, som er tilgængelige på forskellige enheder, hvilket gør det til et yderst populært og udvalgt app udvikling smedium til diverse apps over hele kloden.

Du ville sikker blive overrasket over at vide, at antallet af fordele, som Android udviklingssystemet tilbyder, ikke kun er tildelt for brugerne, men at disse fordele bliver videreført til Android udviklerne.

Fordelene for brugerne starter fra Android SDK, som er et software udviklings sæt( Software Development Kit) eller SDK, som giver udviklerne mulighed for at udvikle Android applikationer til Androids utallige platforme. Den bedste del af det hele tyder på, at det er helt gratis men samtidigt stiller en række materialer til rådighed for udviklerne, der indeholder detaljeret dokumentation, vejledninger, prøver, praksisvejledning og en lang række værktøjer til adskillige udviklingsformål.

Funktionaliteten af SDK

Funktionen i Android SDK er teknisk, så du skal læse det næste stykke meget nøje for at få det helt ind under huden. Som ovenstående fortæller, så er Android SDK et gratis kit fra Google, og det skal downloades fra Android App Developer webstedet. Android SDK indeholder Droid emulatorer, som giver Android udviklere mulighed for at prøve deres kreative side, og så sparer de også tid ved at fjerne bestemte elementer når deres projekt skal indlæse, testes eller afprøves på deres emulator.

Jeg ved, at for nybegynderne, at Android SDK måske lyder udfordrende, men du kan få den bedst mulige hjælp fra eksperter og professionelle android app udvikler gennem Android SDK. Antallet af ydelser Android SDK tilbud er som følgende:

  • Det er en open source platform, hvor Android udviklerne kan dele deres dyrebare teknologier i større omfang.
  • Den leveres integreret med forskellige sæt af biblioteker og udviklingsværktøj, så Android app udviklere kan bygge og teste et stort antal Android applikationer
  • Det understøtter alle Android versioner, betyder de ældre Android enheder ‘kan også testes effektivt.
  • Det er en pålidelig ressource til at udvikle fantastiske Android applikationer indenfor overkommelige priser.
  • Oplysningerne Android SDK er nøjagtige, hurtige og meget bekvemme.
  • Nem at bruge for udviklerne. Og det tilbyder de perfekte browser tjenester.

Med tiden bliver er antallet af fordele, der udstråler fra Android SDK, flere end der kan skrives om og det kan være en velsignelse for din app udviklingsproces, men kun hvis du vælger at fortsætte dit arbejde med det førende app udviklingsfirma som Fifium, som har en række succesrige mobile apps i sin referencer og har samarbejdet med mange etablerede brands og startups over hele kloden.

Det er kun muligt, da Fifium har et team af effektive app udviklere, designere og marketingfolk, der arbejder lidenskabeligt for at gøre din app proces til et succesfuldt venture for dig og dine forretningsbehov. Du skal komme i kontakt med Fifium i dag og få en uforpligtende snak omkring din app løsning.

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)