Blog om tekster

 
0
Posted 09/12/2017 by onlinetekster in Markedsføringsblogs

På Onlinetekster.dk har du mulighed for at læse om tekstforfatning på internettet. Når du skriver tekster til internettet, kaldes de for SEO-tekster. Denne form for tekstforfatning er speciel, idét den er udarbejdet med henblik på at blive fundet i søgemaskinerne. Hvis du vil vide mere om, hvad en dygtig SEO-tekstforfatter skal kunne, kan du læse mere om det på siden.

Er du i tvivl om, hvordan man skriver en god hjemmesidetekst? Så kan du også læse mere om det. Det er vigtigt, at din tekst opfordrer til handling. Det nytter ikke noget, at den blot er beskrivende. Når man skriver tekster til internettet, er det altid med et formål for øje; at brugeren foretager en handling.

Denne disciplin kaldes også for copywriting. Det var denne form for tekstforfatning, der blev brugt i annoncer førhen. De virkemidler, man gør brug af i copywriting, er de samme, som man skal bruge, når man skriver på nettet.

Klik dig ind på Onlinetekster.dk, hvor du har mulighed for at læse meget mere om tekstforfatning generelt. Rigtig god fornøjelse!

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)