Ny Bestyrelsesuddannelse

 
0
Posted 10/26/2017 by Bestyrelsesuddannelse in Uddannelse

 

Iværksætter-Bestyrelse tilbyder nu en ny bestyrelsesuddannelse. Iværksætter-Bestyrelse er stiftet af og med advokat og iværksætter Jackie Phillip som bagmand. Den nye uddannelse er målrettet nuværende såvel som nye bestyrelsesmedlemmer, bestyrelsesformænd og personer med interesse for iværksætteri og personer der har sin egen virksomhed. 

Bestyrelsesuddannelsen er bygget op om 5 forskellige moduler og strækker sig over seks måneder. Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen og et eksamenspapir som bevis på din gennemførelse af kurset. Det er dette eksamenspapir der senere kan være afgørende for, at du kommer foran de andre ansøgere i køen om en plads ved bestyrelsesbordet. 

Bestyrelsesuddannelsens 5 moduler tager dig igennem lidt af hvert og forbereder dig på arbejdet i din virksomhed eller din bestyrelse. Du bliver undervist i alt fra økonomi, regnskabsanalyse og årsregnskaber til rollefordeling, kommunikation og hjerneforskning. Du uddannes desuden i at kunne vurdere årsregnskaber, at kunne spotte faresignaler i god tid og at kunne kommunikere på alle punkter. Derudover vil du få udarbejdet en personlighedsanalyse som du senere vil kunne bruge i forskellige situationer. Du lærer desuden en masse tricks om din egen hjerne, så du vil være i stand til at kunne træffe de rigtige beslutninger – hver gang.

Underviserne på bestyrelsesuddannelsen favner bredt og bestyr af en blanding af succesfulde erhvervsfolk, professionelle erhvervsfolk, succesfulde iværksættere, forskere og advokater.Har du interesse i bestyrelsesarbejde, så snyd ikke dig selv for denne uddannelse:

https://iv-bes.dk/bestyrelsesuddannelse/


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)