Noget i ovnen hos Bagenørden

 
2
Posted 02/09/2015 by Gitte Hansen in Madblogs

Kig forbi Bagenørden hvor der eksperimenteres med simremad i stegeso, lækre brød, små kager og store kager, salater, supper, snacks og meget mere. Følg Bagenørdens hverdagsfortælling om et liv med mad, brød og kager.


2 kommentarer


 1.  
  Ketty Dahl

  Hos en veninde fik jeg kyllingebryst med rodfrugter stegt i en stegeso og med en tror jeg ostesauce over, pasta til. OPskriften fra dig, men…jeg kan ikke finde den. Den smagte rigtig godt og ville glæde børnebørnene også tror jeg. MEner hun sagde den havde været i ovnen ca. 2 timer ved ikke så høj temperatur. VH ketty
 2.  

  Har søgt og søgt og der er så mange opskrifter på bloggen, som kunne være mulige. Jeg tænker dog alligevel om det kunne være denne?
  http://nogetiovnen.dk/romertopfen-fyldes-med-kyllingebryst-flode-bacon-ost-porrer/
  Håber vi rammer plet 🙂
  Rigtig god fornøjelse 🙂
  Mange hilsner
  Gitte

Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)