My Lean Life

 
0
Posted 07/03/2016 by leanlife in Fitnessblogs

Bag myleanlife.dk står Michael Holm. Jeg har på det tidspunkt, hvor denne side bliver lanceret (januar 2015) blogget om sundhed, kost og sygdomsforebyggelse generelt på www.libratum.dk i ca et halvt år.

Da jeg på dette tidspunkt følte, at jeg var klar til at gå igang med at tage hul på det problem, der altid har været min sundhedsmæssige udfordring – nemlig overvægt – og jeg samtidigt fra mine andre sundhedsfremmende aktiviteter kunne se, at overvægt er godt på vej til at blive den største udfordring vi har rent sundhedsmæssigt og derfor er et emne som rigtig mange kunne få gavn af at blive inspireret af og få hjælp med tænkte jeg at det kunne være en rigtig god ide at fortælle min personlige historie igennem en blog.

Derfor vil du også opleve at, hvor libratum.dk går meget videnskabeligt til værks så har myleanlife.dk en meget mere personlig tilgang til tingene – dog stadigvæk tilført de videnskabelige grundinformationer som er min passion omkring sundhed.

Derfor skal myleanlife.dk heller ikke ses som et selvstændigt projekt – men en del af libratum.dk hvor fokus blot er sat på vægttab og fitness.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)