Bestil et bestyrelsesmedlem

 
0
Posted 04/25/2017 by munken in Iværksætterblogs

Bestyrelse, advisory board eller sparingsmøde

Kan en branche blive ændret 100 % på blot 5-10 år? Fænomenet kaldes disruption og i årene fra 2002 til 2008 var jeg med til at transformere vvs branchen…

Læs mere om mig her

Vinderen er den som handler på ideen, ikke udtænker den!…

 

HVEM ER JEG EGENTLIG?

Jeg har været selvstændig erhversdrivende siden år 2000. Jeg har opstartet mange virksomheder og projekter siden min debut som iværksætter. En af mine største succere er min virksomhed Lavprisvvs.dk som jeg i 2014 fusionerede med Billigvvs.dk som derefter blev solgt til Brdr. AO Johansen i 2015 for et større 3 cifret mill. beløb. Billigvvs og Lavprisvvs.dk var på det tidspunkt de to suverænt største spillere på det danske marked indenfor salg af VVS på nettet. Siden år 2000 har jeg udover Lavprisvvs drevet, opstartet, solgt og købt andre viksomheder.

 

Kan du bruge mig i jeres bestyrelse så kontakt mig endelig. Kontakt mig her

 

 

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)