Mad & søde sager

 
0
Posted 07/10/2015 by Sidsel in Madblogs

IMG_7059loIMG_6554loIMG_7139loIMG_7426-Editstock

Jeg hedder Sidsel og jeg blogger og mad og søde sager. 

Jeg har blogget i lidt over et år og synes det er utrolig spændende og udfordrende at blogge om en masse lækkert mad som folk kan blive inspireret af.  Jeg vil rigtig gerne dele ud af mine madkunstskaber og lade folk blive fristet til at springe ud i det. Derfor er det også vigtigt for mig at mine madbilleder sidder lige i skabet, da det ofte er der man først bliver fanget. Håber at du lige tage et smut fordi og se om der skulle være noget der kunne friste. Jeg blogger lige fra 5:2 kur, vegetarretter, alle former for kødretter, morgenmad og søde sager. Ja stort set ALT 🙂 

Jeg er også til at fange på instagram : Sidsel_blog 🙂

 

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)