PernilleFroedstrup

 
0
Posted 10/08/2013 by PernilleFroedstrup in Hverdagsblogs

Én tosse der skriver om, sit liv, tøj, tips & tricks, samt andet godt blandet fra slik posen!

Du går ikke ind på min blog, hvis du f.eks. KUN interesserer dig for mode eller musik. Du går ind på min blog, hvis du ønsker at læse om en ung tosset piges liv, tøj, hendes tips og tricks og alt det andet gode fra slikposen jeg hiver frem.
Jeg ønsker ikke, at fastlåse min blog i et emne – jeg ønsker at skrive om lige præcis det, der falder mig ind og det jeg gerne vil skrive om. Det kan være alt lige fra, den nye bluse jeg har købt, jeg viser frem på bloggen, til da jeg mødte Lukas Graham og fik lov til at snakke med ham. Det sker også, jeg modtager nogle lækre ting i min postkasse, som jeg anmelder – og lige til det der gjorde, at jeg kom for sent i skole en morgen eller at min lejlighed ligner noget der er løgn. Kort sagt, det der sker i mit liv.
Jeg er en tosset tøs, der er i mit sidste teenager år og det sidste års tid er der sket en masse, som har haft betydning for mit liv. Jeg er nu ved at skabe en identitet og finde ud af, hvem det helt præcis er, jeg er og hvad jeg skal. Citaterne ”live laugh love”, ”Veni Vidi Vici” og ”Peace Love & Harmony”, har stor betydning for mig og for min blog, de fortæller så meget om, hvad man skal huske i sit liv og hvad der er vigtigt.

Jeg håber, at nogen har lyst til at følge med, få et smil på læben og måske reflektere til nogen af tingene – og til jer der ikke vil følge med, i går glip af at få et godt grin en gang i mellem! J

 

 

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)