Libratum

 
0
Posted 07/03/2016 by michael.holm in Fitnessblogs

Denne blog er skabt af Michael Holm, der efter at være blevet uddannet i sundheds sektoren begyndte at stille spørgsmål ved om den medicinske behandling vi giver folk idag – faktisk er den rette måde at gøre tingene på og, hvorfor vi ikke fik livskvaliteten med når nu vi var blevet bedre til at holde mennesker i live ?

Jagten på svar blev en interessant men foruroligende rejse – der taler sit tydelige sprog om fejlinformation og økonomiske interesser i medicinal industrien, der holder sandheden om sundhed væk fra mennesker.

Det primære fokus på denne blog, bliver dog at dykke ned i nogle af de forsknings rapporter der viser hvordan vi via kosten og kosttilskud kan hjælpe kroppen tilbage i normal tilstand istedet for at sløre symptomerne med kemisk fremstillede substancer der skaber mindst to nye problemer hver gang de “løser” et andet.

At der ikke findes ret meget dansk sproget materiale der tager udgangspunkt i de her ting er en af de størtste motivationsfaktorer for at lave blogen. Læs med og del gerne med dine venner……


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)