LAV EN APP, UDEN MISFORSTÅELSER

 
0
Posted 03/19/2018 by Christoffer Martini in techblogs

App udvikling er efterhånden blevet hverdagen for alle former for virksomheder. Apps udvikles hver dag, og efterspørgslen efter app udviklere og app firmaer er stor. Der kan dog herske tvivl om hvorvidt alle udviklere kender til de seneste markedstendenser. Der er mange myter om app udvikling, der måske tidligere har givet mening, men som ikke længere bør praktiseres. I denne artikel ser vi nærmere på nogle almindelige misforståelser, der bør undgås, hvis du ønsker at lav en app, der får succes.

# EGNE UDVIKLERE ER BEDRE END OUTSOURCING.

Mange der overvejer outsourcing bliver mødt med fordommene omkring utroværdighed. Outsourcing viser dog stort potentiale for at levere en ideel app indenfor et budget.

Når du delegerer dit app projekt til en ordentlig virksomhed, udvikles din app af et professionelt og erfarent team. Du skal blot give dem dine krav, og resten vil blive taget hånd om af tekniske eksperter.

Disse eksperter er godt opdateret med de seneste trends og teknologier og har stor erfaring med at lav en app, der lever op til dine ønsker. De kan udvikle din app entydigt og brugervenligt. Hvis du selv skal ansætte app udviklere i din virksomhed, vil du potentielt spilde tid og penge på at skulle manage dem, og sikre dem en arbejdsplads samt andre medarbejderkrav.

# AT FINDE ET APP UDVIKLINGSFIRMA ER NEMT.

At finde den ideelle app udvikler er en kedelig opgave. Der er et stort antal app udviklere derude, og det er ikke nødvendigvis dem alle, der har evnerne til at udvikle den ideelle app til dit projekt. Her er et par punkter du bør følge, når du leder efter en app udvikler til dit projekt:

  • Klargør hvilke krav du stiller til din app udvikler.
  • Undersøg de bedste udviklingsfirmaer, anmeldelser eller kundevurderinger eller overvej referencer fra dine venner.
  • Lav en liste over kandidater, du har valgt; Gå nu igennem deres portefølje, beliggenhed, erfaring osv.
  • Mød dem, besøg deres firma, hvis det er muligt, og start herefter det ideelle samarbejde med en app udvikler.

 

# WEB ER NEMMERE AT BRUGE END EN APP

Hjemmesider er ikke bedre end apps. Hver tredje person i verden foretrækker en app over et websted. En app er mere gennemførlig end et websted.

Apps er meget praktiske for dem, der bruger smartphones, og i dag har næsten alle en. Apps tilbyder større personalisering og operationel effektivitet sammen med eksklusive funktioner. 

# EN GOD APP KAN LAVES UDEN KODNING

Der findes flere værktøjer, der hjælper dig med at lav en app på egen hånd uden kodning. Dog vil disse værktøjer aldrig kunne retfærdiggøre hele mekanismen for en ordentlig app udvikling? Hvis du hører at disse værktøjer er ligeså gode som the real deal, så er det blot en myte. En app, der skal fungerer problemfrit, har brug for en backend udvikling og kodning, så den kan klare presset fra de mange aktive brugere.

Da der er gode virksomheder og udviklere til rådighed til at guide dig, vil det være til gavn for dit projekt at kun ansætte dem og lade dem gøre det de gør allerbedst.

# LAV EN APP TIL ALLE PLATFORME PÅ ÈN GANG

Den bedste måde at lave den perfekte app på er først at udvikle den til én platform (iOS viser derefter dine produkter, tiltrækker brugerne og får deres feedback. Dette vil hjælpe dig med at analysere, hvor populær din app er og kan blive.

Dette vil definere dit projekt og eventuelt holde dig fra at bruge ekstra penge, tid og indsats. Du kan ikke opnå alt på én gang. Husk “langsom og sikkert, vinder løbet”.                                                                               

# APP UDVIKLING ER BLOT EN KODE

Kodning af en app er ikke det eneste, en udvikler laver. Det drejer sig om at udvikle en app til brugerne, hvilket betyder at man skal kigge på faktorer såsom brugervenlighed, unikt design mv.

Udviklerens hovedfokus er på UI / UX-design under skabelsen af ​​en app. Hver funktion, knap og element skal fungere hurtigt og meningsfuldt.

Man bør bruge tid på at gennemgå wireframes og en prototype; og projekter kan endda ændre sig, hvis der opstår problemer i denne fase.

# UDVIKLING AF APP ER DYRT

Om app udvikling er dyrt eller ej, eller hvor meget tid det tager at udvikle en app; alt afhænger af kundens krav. Der er mange faktorer som f.eks

  • Hvor mange funktioner skal den indeholde?
  • Hvilken platform skal appen være kompatibel på?
  • Hvor meget er backend computing?
  • Hvilket firma er outsourcing?

Så for at lav en app behøver du ikke mange penge, med den rette viden kan du tage beslutninger, der i sidste ende sparer dig for at bruge en formue på app udvikling.

#APPEN ER FÆRDIG NÅR APP UDVIKLINGEN ER FÆRDIG

Vær opmærksom på, at apps skal opdateres regelmæssigt; for at fungere uden fejl. Du kan ikke læne dig tilbage og tænke, at når app udviklerne er færdige med appen, så er de ikke nødvendige i fremtiden. Det er ligesom at købe en lejlighed; den kræver vedligeholdelse på samme måde. Derfor må du altså ikke glemme at dit app projekt vil få brug for en regelmæssig vedligeholdelse og videreudvikling.

App udviklere vil rette fejl eller forbedre din app ved at tilføje nogle funktioner eller ændre de nuværende, afhængigt af hvad der kræves.

For at appen skal øge væksten i virksomheden, bør den opdateres konstant. 

# APPS ER IKKE BRUGBARE FOR VIRKSOMHEDER

En forretningsmand, der har denne misforståelse, forstår ikke, hvad han mangler. Der er så mange veletablerede virksomheder, der bruger apps nu og derved opnår mere overskud.

Apps er så enkle at bruge og har nemme og hurtige funktioner sammenlignet med en hjemmeside.

Så det vil være et stort tab for dig, hvis du ikke laver en app til dit projekt; udforsk app verden og oplev en større succes.

# MARKEDSFØRING ER IGNORERET

Hvordan kan din app nå din målgruppe? Ved markedsføring! Det er det vigtigste, der ikke må ignoreres. Ellers går formålet med at lave en app tabt. Kun dig og udviklerne kender til den færdige app nu. Så hvordan skal den markedsføres? Der er to strategier:

  • Organiske downloads: Appen hentes, når folk finder din app i App Store eller når du markedsfører via sociale medier.
  • Uorganiske downloads: Appen hentes, når folk finder dine annoncer på browsersiderne eller på en anden app.

Prøv at integrere begge marketing strategier.

Er du på udkig efter det bedste app udvikling selskab? Start din digitale udvikling med FIFIUM. FIFIUM leverer de bedste app løsninger til førende brands og startups over hele kloden. Kontakt FIFIUM i dag.

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)