Lav en app brugervenlig

 
0
Posted 02/27/2018 by Christoffer Martini in techblogs

Mobilitet er virkeligheden i dagens tekniske æra. Kig omkring dig, og du vil med garanti finde flere, der er dybt optaget af deres mobile enheder og apps på kaffebarer, restauranter, kontoret og endda mens du går på gaden. Apps er uden tvivl blevet en uundgåelig del af vores liv. Med hver dag der går, øges antallet af appbrugere, hvilket gør det nødvendigt for virksomheder at udvikle en dedikeret app. Vi ved alle, at kunderne er vigtigst, og hver forretning drejer sig først og fremmest om kunderne.

Virksomhedens fremtid er afhængig af kunderne, men også appens succes. For at være øverst på listen over brugernes præferencer er følgende det absolut vigtigste: lav en app brugervenlig. Hvad brugerne forventer er en brugervenlig, enkel og nyskabende app, som kan gøre livet lettere. En app er i sidste ende udviklet til brugerne, og hvis brugerne ikke kan lide appen, er det ubrugeligt at investere tid, penge og indsats i det. For at hjælpe dig godt på vej kommer her et par tips og tricks hvis du ønsker at lav en app brugervenlig.

 • Analyser dine brugere godt
  Som vi allerede har nævnt ovenfor, er kunderne førsteprioritet. Din apps fremtid er i kundernes hænder, og med en brugervenlig app bliver det lettere at blive kundernes førstevalg. Det er vigtigt at være klar over appens målgruppe, før du igangsætter app udviklingen. Det er vigtigt at være opmærksom på din målgruppe, deres smag og præferencer m.m. Dette vil hjælpe dig med at leve op til deres forventninger, og derfra videre til succes.
 • Enkelt app design
  I bund og grund forventer brugerne en enkelt og let tilgængelig app med et simpelt design. En app skal have et enkelt, men attraktivt design, der kan fange brugerens opmærksomhed ved første øjekast. Fra en udviklers perspektiv kan et kompliceret app design virke mere fristende, men virkeligheden er, at et komplekst design aldrig bliver ønsket velkommen af ​​brugerne. Sørg derfor for at imødekomme et enkelt, men alligevel attraktivt og innovativt app design.
 • Offline oplevelse er et must
  En anden vigtig ting, der gør en app brugervenlig, er offline oplevelsen. Det bør ikke være afgørende, at brugerne altid har internetadgang. Til tider, når brugerne ikke har internetadgang, er det vigtigt at tilbyde offline-tjenester i appen, så brugerne kan bruge appen selv uden internetforbindelse. Dette kan være en effektiv måde at tiltrække brugere på.
 • Sikkerhed
  Sikkerhed af appen er et andet punkt, der kan hjælpe virksomheden med at engagere flere og flere brugere. Brugersikkerhed kan være det største problem, da apps ofte indeholder personfølsomme oplysninger, der skal beskyttes for enhver pris. Det er altså vigtigt for virksomheder og udviklere at investere tid og penge på appsikkerheden for at holde brugerdata sikre.
 • Gør appens navigation ligetil
  En enkel og brugervenlig app løsning leverer navigation, der er ligetil for brugerne. At forvente at dine brugere vil gå i dybden omkring hvordan appen fungerer er en fejl. Brugere har ikke meget tid til at regne ud, hvordan appen fungerer. Derfor foreslås det altid at tilbyde enkel og nem navigation til brugerne, så de kan anvende de vigtigste funktioner i appen uden problemer.
 • Leg med farver og skrifttyper
  En anden faktor, der bidrager meget til en brugervenlig app, er appens farver og skrifttyper. Det er vigtigt at vælge en ordentlig farvepalette i appen og samtidig bruge en attraktiv skrifttype. Farverne og skrifttypen er en af ​​de mest effektive måder at fange brugerens opmærksomhed på.
 • Grundig testning
  For at lav en app brugervenlig er det vigtigt at teste den så mange gange som muligt. Test af en app hjælper app udviklere og virksomheder til at finde ud af og arbejde på de problemer, der kan opstå, mens brugerne bruger appen. Kun en velafprøvet app bør lanceres på appmarkedet. For at imødekomme en brugervenlig app skal du sørge for, at den testes korrekt, inden den kommer ind på appmarkedet.

Et succesfuldt og brugervenligt app design kræver meget mere end talent. Vi håber at denne blog har hjulpet med at besvare hvordan du kan lav en app brugervenlig, og du vil være klædt på til at levere en brugervenlig app løsning til dit publikum.

Du er altid velkommen til at kontakte FIFIUM, en førende app udvikler i Danmark, der samarbejder med fantastiske virksomheder og startups over hele verden. FIFIUM er en klynge af højtuddannede og erfarne app udviklere, der arbejder meget hårdt for at overgå kundernes forventninger. Hos FIFIUM udvikler vi apps, som folk elsker, ved hjælp af de nyeste værktøjer og teknologier og med virksomhedernes behov og krav i mente. Så hvad venter du på? Hold dig til FIFIUM og find ud af, hvad vi har til rådighed for din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra jer.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)