KaffeKapslerGuide

 
0
Posted 09/12/2017 by kaffekapslerguide in Guides

Når vi før i tiden skulle have en hurtig kop kaffe, og ikke orkede at fyre op under den gamle tilkalkede Metlita kaffemaskine med filter, måtte vi igang med pulverkaffen. Nescafe var det foretrukne mærke, og reelt den eneste mulighed hvis det skulle gå stærkt. Nogle valgte selvfølgelig også instant kaffe fordi de drak kaffe så sjældent, at den almindellige kaffe simpelthen nåede at blive for gammel.

I dag har kaffekapsler intaget en stor del af det marked som pulverkaffen før sad på. Pudsigt nok er det Nestle der har været den helt store spiller inden for begge markeder. Deres populære Nespresso har dog også formået at appellere til luksus kaffe segmentet. 

I starten kunne man kun købe Nespressos egene originale kaffekapsler, men i dage findes der et hav af kopier. Nogle af dem er elendig kvalitet, men mange er rigtig gode. De mange uoriginale kapsel brands har gjort at man i dag kan få billige kaffekapsler i rigtig god kvalitet. Nogle af dem er endda også bedre for miljøet end de originale aluminiumskapsler.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)