JustNikoline.dk

 
0
Posted 09/19/2014 by JustNikoline.dk in Hverdagsblogs

Nikoline Hvidberg Brix, men nok bedst kendt som “JustNikoline” (født 21 oktober 1991 i København, Danmark) Jeg er en dansk blogger, er 22 år gammel, og har blogget siden jeg var 18 år. Jeg startede bloggen på en jordomrejse sammen med min familie, og kaldte den for JustNikoline.dk, hvor jeg også købte mit eget domæne –  Siden 2010 har jeg udviklet mig, er siden hen blevet selvstændig, og har nu haft mit firma i ca. 3 år. Bloggen fungere nu som et ”forum”, hvor jeg har en masse bloggere ved min side, så vi kan skabe et sted, hvor man kan skrive om alt imellem himmel og jord. Samt hvor du selv kan bestemme hvad lige præcis, du vil læse om og følge. Bloggerne på JustNikoline.dk handler om alt inden for mode, mad, sundhed, hverdag, og har et generelt ordsprog der hedder ”Livsstil”.  JustNikoline har ca. 25.000-30.000 faste læsere hver dag, og vi er stadigvæk igang med at udvikle bloggen, så vi kan få et endnu stører forum.

I starten af 2010 tog jeg den beslutning at udviklede JustNikoline, og lavede et Web-Magazine, med samme navn og samme ordsprog som bloggen… vi tager udgangspunkt i de unges liv, tankegang, hverdag og livsstil, samt vores blogs på JustNikoline. Magasinet er nu på over 150 sider, og er på ca 6000-12.000 læsere hver måned. Derudover har vi en masse freelancere på bladet, som fotografer, journalister, skribenter, anonyme skribenter, mm..

Idéen bag JustNikoline, var at skabe et online univers,
hvor tiden trends formidles på en uformel måde,
og hvor anvendelsen af de nyeste sociale medier
kommer i brug. Samt ved at skabe det!!!! 

Skab DIT liv!


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)