Hvordan unikt Mobile App Design hjælper med at forbedre engagement

 
0
Posted 02/06/2018 by Christoffer Martini in techblogs

Vi lever i smartphone-æraen, hvor folkforventer at deres smartphones til at gennemfører enkle opgaver som bookingbilletter, bestille mad online, søge efter oplysninger og meget mere ved hjælp af dedikerede mobilapps. Det stigende Smartphone-brug er et resultat af attraktive, unikke og interaktive mobile apps, der har gjort brugerne vant til deres smarte enheder. Der er utallige apps tilgængelige i appbutikkerne, og mange apps lanceres til app-markedet hver dag. Tidligere søgte folk efter oplysninger på hvordan laver man en app, men i dag har spørgsmålet en lille ændring. I dag søger folk et svar på, hvordan man laver en vellykket app. Succesen til mobilappen er baseret på dens design.

Uanset hvilket formål appen har, skal slutproduktet opfylde brugernes behov og give en kvalitetsoplevelse. At have den næste store idé kan gøre det, men når markedspladsen er så mættet bliver det stadig vanskeligere at tiltrække og engagere kunder kun med en kreativ og unik appidé. App design er et vigtigt innovationsprincip, som ofte overses i mange mobile apps. Hvis manignorerer app design, og ikke investerer tid og bestræbelser på at finde ud af et unikt design, kan det føre til frustrerede brugere.

De bedste apps er kendt for at tilbyde en fantastisk og problemfri brugeroplevelse på grund af en attraktiv brugergrænseflade. Et godt appdesign anses for at være en af ​​de mest effektive faktorer til at tiltrække og engagere brugerne. Et appdesign må ikke være for simpelt, at det gør det kedeligt for brugerne at betjene appen, mens det samtidig ikke bør være så komplekst at det komplicere den grundlæggende funktionalitet i appen. Det bedste appdesign er det, der blander hvert designelement for at forbedre appens kernefunktionalitet. I denne blog diskuterer vi nogle af designtipsene, der har potentiale til at forbedre appengagement.

Personalisering

 Nøglen til en succesfuld app og engagerende app design er personalisering. At tilbyde en personlig oplevelse til alle brugere, baseret på købshistorie, køn, alder, placering, indkøbspreferencer, interesser mv, vil helt sikkert hjælpe med at engagere et flertal af brugerne. Et perfekt appdesign skal skabe interesse, forbedre brugervenlighed og give skræddersyede oplevelser til brugerne. For at involvere brugere og tvinge dem til at åbne appen igen, ville personalisering være en af ​​de bedste muligheder.

Less is more

I forbindelse meddesign af apps, er ordsproget’less is more’ meget anvendeligt. Den største fejl lavet af appdesignere er atde sætter for mange funktioner i deres apps. Under designprocessen er det vigtigt at tænke og fokusere på de centrale opgaver, som brugeren ønsker at udføre og fjerne resten. At fylde appdesignet med unødvendige funktioner og funktionaliteter kan frustrere brugerne og påvirke brugerens oplevelse af appen. Så er det bedre at holde appen enkel og attraktiv.

Farver og skrifttyper

Appdesign er det første, der appellerer til brugerne, når de åbner appen. De to hovedfaktorer, der afgør succesen med app design er skrifttyper og farve. Farve er et sprog i sig selv. Farveskemaet du vælger til dit appdesign kan udløse forskellige reaktioner. Du skal vælge de farver, der supplerer dit varemærkes image og produkter og tjenester. Skrifttypen er også en vigtig faktor, der bestemmer designet af appen. Det er rigtigt, at skrifttyperne siger mere end ordene, så sørg for at du vælger en rigtig skrifttype til din app, og husk også, at skrifttypestilen ikke bør påvirke læsbarheden af ​​indholdet.

Navigation

Navigation er en anden stor bekymring for udviklerne. Navigation er et af de vigtigste funktioner i en app, og det er ikke her man skal afprøve ukonventionelle metoder. At holde navigationen let og simpel hjælper brugerne med at bruge appen effektivt og gennemgå alle funktioner og funktionaiteter i appen. Når det kommer til apps, fungerer navigationssystemet som en køreplan til alle de forskellige funktioner og funktionaliteter. Hvis navigationen er forståelig, vil de besøgende blive og have en god oplevelse. Så sørg for at du tilbyder en simpel navigation til brugerne.

Skærmstørrelse

Skærmstørrelse er en anden vigtig ting, som udviklerne skal huske på. Selv på den sammeplatform kan skærmstørrelserne variere afhængigt af enhedstype. For at en applikation skal have et ensartet udseende på tværs af enheder, skal brugergrænsefladeelementer og grafik være skalerbare. Så designerne skal huske på skærmstørrelsen, mens de designer appen. Dette vil hjælpe dig med at tilbyde brugerne en problemfri oplevelse, og det vil også hjælpe med at øge app engagement.

 

I vores tidligere blogs har vi allerede besvaret spørgsmålet om, hvordan du laver en app, og forhåbentlig kan vi med denne blog besvare spørgsmålet om hvordan unikt app design hjælper med at forbedre appengagement og hvordan man laver et vellykket appdesign. Med de ovennævnte tips, vil du være i stand til at tilbyde et kreativt, unikt og attraktivt design til brugerne.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)