Hvad er de store udfordringer, som udvikleren står over for?

 
0
Posted 07/02/2018 by Christoffer Martini in techblogs

I dag er vi blevet så meget involveret i vores smartphones, at det virker som en meget umulig opgave at gå en enkelt dag uden en, gør det ikke? De fleste af jer vil helt sikkert svare nej til det spørgsmål. Det føles ufuldstændigt uden disse enheder, da de kommer op med sådanne yderst engagerende og attraktive funktioner og brugergrænseflade, der ikke kun underholder os, men også hjælper os med vores daglige opgaver.

udvikling af​​ app er meget nyttig i denne nuværende teknologisk drevne verden. Ingen app udviklingsproces kommer dog uden udfordringer, og vi vil tale om de mest interessante udfordringer for app udviklere. Men først bør vide, hvorfor du har brug for at udvikle en app.

Betydning og behov for app udvikling:

Apps er blevet en af ​​de mest effektive markedsføringsplatforme for virksomheden. Årsagen til dette er meget simpelt. Antallet af personer, der bruger apps, vokser hurtigt, og det faktum, at de er forbundet med disse apps, giver fortsat markedsførerne en fordel at også være forbundet med deres kunder. Desuden med den nemme brug af disse apps finder folk det mere bekvemt og tidspare. Således med bare en app for dit brand kan du øge din kundedatabase og etablere et navn til din virksomhed på markedet.

Derfor, hvis du er villig til at udvikle en app til dit firma, skal du opdatere dig selv med de aktuelle tendenser og tilpasse din app efterdisse trends.

Nu er den sejeste ting, at starte  app udvikling vil hjælpe dig med at øge antallet af kunder. Med den hurtige stigning af kunder er efterspørgslen og nødvendigheden er ​​udviklingen af ​​app også stigende.

Men at udvikle en app er ikke let, da der med sikkerhed opståren række forskellige udfordringer under dens udvikling. Der er mange vigtige udfordringer i udviklingen af ​​apps. I næste afsnit af detteblogindlæg beskriver vi alle disse udfordringer.

Udnyttelse af mobile applikationen vokser ekstraordinært

I dag er mobile applikationer fremkommet som de vigtigste enheder til både personlig og erhvervsmæssig brug. Brugen af ​​disse gadgets vokser og vil helt sikkert forsætte med at vokse fremadrettet.

Antallet af virksomheder, som overgår til en app markedsføringsstrategi forventes at vokse omkring 40% i begyndelsen af ​​2019. Størstedelen af virksomhederne vil bruge hårde salg på mobilitetstjenesterne. De forventes nok at begynde at få overskuddet i løbet af de kommende år. Virksomhedsejere har desuden dygtige udførelsen af ​​mobil æra og er sikre på, at det vil blive stillet op for større funktioner til at udvikle deres virksomhed.

Nu kender du vigtigheden og behovet for at udvikle en app, lad os se de vigtigste udfordringer i udviklingen af ​​app:

udvikling af apps, der skiller sig ud:

Udviklingen af ​​app ville være et spild af tid, penge og andre ressourcer, hvis appen du udviklede ikke er unik eller adskiller sig fra dine konkurrenters apps eller andre apps. I dag er der masser af apps til rådighed for lignende opgaver og formål, og i denne store konkurrence skal du sørge for, at din app er anderledes og er særlig kendetegnet for brugerne. Du kan gøre dette ved at tilføje gode grafik og funktioner til appen. Før du laver en app, skal du spørge og svare på disse følgende spørgsmål:

  • Hvem er min målgruppe?
  • Hvad er den eneste grund til at udvikle min app?
  • Hvilken funktion og funktionalitet skal min app indeholde?
  • Er der et værdifuldt marked for min app?
  • Har jeg et overslag på prisen af min app?

 

Finansiering til appen:

En af de største udfordringer, du kan få, er finansieringen til din appudvikling. Omkostningerne kan variere afhængigt af flere faktorer som antallet af funktioner, kompleksiteten af ​​appen og dens grafik, der anvendes i udviklingen. Så sørg for at finde den gode investor eller et budgetvenligt appudviklingsselskab.

Ikke-ensartet mobilregulationsmission:

Den seneste undersøgelse af mobilværktøjets dækning anbefaler, at apps enten er færre i rækkevidde eller utilstrækkelige til at udføre alle funktionerne.

Nogle app udviklere som Android udvikler, iOS app udvikler, og mange andre omfatter deres helt egne ideer. Her forbedres appforbedringen for at tilfredsstille indtil forbrugerens nødvendighed. Mobil gadgets voksende omdømme opfordrer agenturerne til at fokusere på at udvikle tilstrækkelige og jf. hensigtsmæssige bestemmelser.

Omvendt er den komplette it-nærhed stadig inden for strategierne for at tilbyde kraftig verbal udveksling af kommercielle virksomheder, der tager disse specifikke udfordringer. Dog er dermange fordele du kan drage fra denne type app udvikling. 

At forpligte sig i form af manglende tilgængelighed af mobilanalyse:

Næsten hver internet løsning hjælper dig i en vis grad med at evaluere den overordnede ydeevne ved at bruge en unik slags og sorter af den analytiske enhed for at opdage forbedringsområderne. Men udviklere af apps, der giver den svaroplevelse, er langt vanskeligere at udføre end noget lignende.

Hvis en udbyder af mobiltjenester søger efter den ekstra information om app brugerne, søger de efter det materiale, brugerne udforsker på den mobile enhed eller apps, der er svært at finde.

Selv om det opdateres langsomt, er det alligevel svært. Størstedelen af virksomhederformer deres planer i dette kursus og er allerede begyndt at investere i mobilanalysestrategi. Analyserne er i stand til at give grundlag for organisationer til at vælge den modsatte vej for tilgange, udvikling og udvikling.

Omvendt forventes denne justering ikke at dukke op øjeblikkeligt. Således forventes udbyderen af ​​mobil organisationsudbyder og de kommercielle virksomheder at overholde denne forpligtelse med større intervaller.

Annoncer i appen:

Udvikling af en app er simpelthen et skridt i retning af en vellykket app forbedring. Det begynder at have et par typer af indkomst, men app forbedringsproceduren er ikke færdig. En af de vigtigste årsager til faldegrupper for din app, er manglende evne til at sælge deres app til deres relevante målgruppe. Med konkurrence toppende på det bedste niveau og presset på det mættede marked, er det vigtigt at sælge appen som enhver anden skør mand. Set i bakspejlet bør dit fokus være 90% marketing og 10% udvikling.

Konklusion:

Dette er de vigtigste udfordringer inden for appudvikling, som defleste organisationen forventes at høre svare i øjeblikket. Der er ligeledes store chancer for ekstra samt pludselige udfordringer, som de skal stå over for.

Det vil være førsteklasses, hvis du er forberedt til krævende situationer, som kan opstå og at du derfor er bekendt med de største og vigtigste problemer. Størstedelen af mobilforbedringsorganisationer er behørigt forberedt med de overlegne teknologier sammen med en progressiv tilgang. Disse strategier overvinder muligvis alle de krævende situationer, mens man styrer applikationsforbedringen.

Leder du efter en app udvikler til din virksomhed? Hvis du er sikker, skal du kontakte FIFIUM, det bedste app udvikling sselskab i Danmark.

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)