Grundlæggende principper ved app udvikling til virksomheder

 
0
Posted 12/08/2017 by Christoffer Martini in techblogs

Mobilitet er en realitet i nutidens forretningsmiljø. Kig omkring dig, og du ser højst sandsynligt folk, med næsen i deres smartphones og tablets på kaffebarer, i toget, i flyer og ja, selv under deres børns fodboldkampe. Denne digitale revolution har ført os til en ny tærskel, som enhver forretning derude bør forstå. Smartphones og apps er blevet en uundgåelig del af vores liv.

Den mobile platform har givet mulighed for at forbinde folk på en helt ny måde; det har også givet iværksættere mulighed for at bygge en forretning op omkring det. Der er en proces involveret i det, så lad os se på de grundlæggende principper i processen.

• Den rigtige hensigt

En målrettet strategi omfatter mange ting, og en af disse ting er at have den rigtige hensigt. For at starte perfekt skal din hensigt om at udvikle en app til din virksomhed være rigtig. Hvad vi mener er, at du ikke bør lægge en kæmpe indsats på noget, som faktisk kræver mindre. Du skal i stedet investere din energi i noget mere konstruktivt, som faktisk kræver indsatsen.

For eksempel, hvis du er ejer af en købmand, og også har en online forretning, og nu planlægger at få din egen app, kræver dette en del arbejde. Du er ikke forpligtet til at ansætte nye medlemmer til forretningen for at udvikle og designe app’en. I stedet bør du hellere kontakte et app udvikler og lade dem håndterer dit app projekt.

• Tydeligt formal

Dette betyder at være klar over ideen eller formålet med at få en app udviklet til din virksomhed. Du bør brainstorme, før du beslutter dig for, om din virksomhed kræver en app eller ej. Årsagerne til at udvikle en app kan variere fra virksomhed til virksomhed. Det kunne være for at nå en ny målgruppe, engagere eksisterende kunder, målrette Facebook-annoncer, stigende salg og mange andre, men uanset hvad formålet måtte være, bør det stå krystalklart for virksomheden. Alle involveret i en app udvikling bør være enige i formålet. Altså er et af principperne for app udvikling at have klarhed omkring formålet. Du skal altså ikke bare udvikle en app, fordi din konkurrent har gjort det, men udvikle en app, og hold fast i hvorfor.

• Kontinuerlig indsats

Det er en kendsgerning, at app udvikling er en proces, der ikke slutter, når du udvikler en app til din virksomhed; tværtimod kræver den løbende din opmærksomhed. App lanceringen anses for at være slutningen på processen, hvor det i virkeligheden blot er begyndelsen. Resten af jobbet indeholder mange ting, for eksempel at se, hvordan det går, hvad der skal gøres, hvilke opdateringer der skal hentes til appen, hvordan det kan være mere nyttigt for slutbrugeren og mange andre vigtige ting. Det kræver faktisk en vedvarende arbejdsindsats. 

• Plads til forbedringer

Det er godt sagt, at der altid er et plads til forbedring, og derfor bør du ikke hvile på lauerbærene, når din app er udviklet. I stedet bør du prøve at implementere enhver mulig forbedring, der vil gavne din virksomhed. Lad mig forklare dig, hvad disse forbedringer kan være, det kan dreje sig om UI / UX, funktioner og egenskaber eller noget helt tredje. Størrelsen eller erfaringen af din virksomhed er ligegyldig, det der betyder mest, er at du ved, at din virksomhed og din app kræver løbende opmærksomhed. Dybest set betyder det, at du skal introducere nye ting og elementer fra tid til anden i app’en for at holde publikum hooked til din app.

Med disse grundlæggende principper ved fifium app udvikling er det krystalklart, at det ikke er nok at få en app udviklet, men du bør have en ordentlig plan og retning for at udføre app udviklingsstrategien. Forhåbentlig vil denne artikel hjælpe dig med at skabe din egen dedikerede app udviklingsstrategi.

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)