Hvordan får man glade læsere?

 
0
Posted 02/09/2014 by admin in Blogbattle Nyheder

Et godt forhold mellem bloggere og læsere baseres som udgangspunkt på godt indhold som læserne finder relevant. Spørgsmålet er, hvad læserne kan give dig tilbage som har værdi for dig?

Gå i spidsen

Ud over, at de kommer tilbage og følger med på bloggen, så får du en tro følger. Det kan betyde, at finder de et godt blogindlæg og der er en god grund til at dele det, så er der stor mulighed for at de gør det. Ikke fordi du har bedt dem om det, men fordi de rent faktisk syntes det er relevant for andre og belønner dig.
Andre vil samtidig se det som meget troværdigt, når det ikke kommer direkte fra dig.

Om det er super relevant indhold, konkurrencer eller anden vigtige informationer du deler er underordnet. Det handler om, at finde ud af hvad dine læsere vil have, og så give dem det.

Gør noget godt for læserne, så gør de noget godt for dig

Vil du gøre noget rigtig godt for din blog og dine læsere, så tilmeld dig blogbattle.dk og giv dine læsere muligheden for, at give din blog karakter og komme med feedback. Du får uvurderlig feedback fra dine læsere som du ikke finder andre steder.

Samtidig bliver din blog synlig på blogbattle.dk og sender et signal til både nye og faste læsere om, at du tager dem seriøst og sætter pris på hver eneste besøgende.

Det koster selvfølgelig ikke noget at tilmelde sig og det kræver kun 2 ting:

1) Opret dig på Blogbattle.dk

2)Udfyld din blogpræsentation

Færdig…

Du er nu gået skridtet videre mod en bedre blog, glade læsere og mere synlighed!


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)