Get more value

 
0
Posted 04/25/2017 by munken in Iværksætterblogs

Hvad koster et nyt bestyrelsesmedlem?

Eks.: Du spørger dit netværk om de kender en god mand/kvinde til bestyrelsesarbejde. Heldigvis giver dette spørgsmål ofte pote og du bliver hurtigt sat i forbindelse med

 ” den gode mand/kvinde ” faktisk helt uden du har nævnt, hvad den “gode mand/kvinde” skal være god til!

 

Du ender i et lille kaffemøde med kandidaten og der bliver talt om løst og fast. Du føler at der er en god kemi (OBS den gode kemi er, efter min mening, en meget væsentlig del af kriteriet for, at man er den  “gode mand/Kvinde”!) og først til sidst bliver der talt om, hvad løngagen skal være. Det er her der ofte kan opstå splittelser. Den gode mand/kvinde skal have xx.000 kr. om året for 4 møder (en del over hvad du havde i tankerne!)

 

– Ok det gør vi (det var jo totalt umuligt at finde en kandidat!)

– Tak for snakken men nej tak

– Pyha, det var dyrt, kan du gøre det for mindre ?

 

(kan du ærligt sige, at du ikke tænker “hvad vil dit netværk sige”, hvis du takker nej tak blot pga. prisen??) 

 

Desværre hænger pris og kvalitet tit sammen, dog skal du passe på med at hoppe i fælden med at betale en hør pris for en kandidat der er god til økokomi, hvis dit behov er en der ved noget om Online handel! eller omvendt! Betalt for den viden du har behov for!

Bestyrelsesposter koster mellem 30.000 kr. til 65.000 kr. om året. De kan dog sagtens fåes langt dyrere i de store erhvervsvirksomheder. (også billigere, men pas på med at du ikke ansætter en kaffe bestyrelse.)


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)