Fotograf Aalborg – Bloggen om at tage bedre billeder

 
0
Posted 08/09/2018 by Fotograf Aalborg in Inspirationsblogs

MortenHH startede for mere end 10 år siden som professionel fotograf i Aalborg og har lige siden arbejdet som fotograf for Nordjyllands største virksomheder og tusindvis af privatpersoner gennem tidens løb.
MortenHH udfører alle typer af billeder, både bryllupsbilleder og portrætbilleder i hele Aalborg og Nordjylland. 
Vores mange års erfaring som bryllupsfotograf Aalborg har sikrer brudepar gennem mere end 15 år et super professionelt resultat til deres store dag – en dag hvor alt skal være perfekt.
Derudover arbejder MortenHH ligeledes som portrætfotograf Aalborg og hjælper hver dag rigtig mange Nordjyder og Aalborgensere med at få taget er godt portrætbillede til CV, linkedin eller sociale medier når man skal sælge sig selv bedst og på professionel vis.

Bloggen på MortenHH inspirerer mere end 1200 brugere hver eneste dag med tips og tricks til at blive en bedre fotograf og vil løbende rumme tips og gode fifs til alle type af billeder og vil gerne hjælpe andre bryllupsfotograf eller portrætfotograf med at blive endnu bedre til deres erhverv. For vi tror på at ved at dele sine erfaringer bliver vi alle stærkere.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)