Drenge-streger.dk

 
0
Posted 11/11/2013 by drengestreger in Familieblogs

Som forælder til en dreng kan det være utroligt svært at finde inspiration til sønnikes garderobe eller ønskeseddel. Både butikker og webshops er fyldt med små nuttede kjoler og fine prinsesseting til børneværelset. Og det eneste der stikker i øjnene til drenge er ting og tøj med lynet mcqueen og star wars. Kender du det? Her på bloggen finder du ingen søde små kjoler til de små piger. Til gengæld finder du masser af test, anbefalinger og konkurrencer med produkter til drenge.

Bloggen er hvad jeg kalder en ”hey se hvad jeg faldt for” – blog. Der er fokus på dig og din søn og ikke overdynget med personlige indlæg om min hverdag, der med garanti minder om din egen.

Hvad så hvis man kun har piger? Er du forælder eller bedsteforælder udelukkende til piger kan du sagtens få en masse ud af bloggen alligevel. Der er masser af kreative og skøre idéer der kan bruges til inspiration til alt fra tip til madpakken til DIY.

Bloggen stiller spørgsmålstegn ved de seneste aktuelle debatter i samfundet lige fra bevar lakridspiben til de mere seriøse som ammedebat m.m.

Så vil du se de seneste musthaves fra dit ynglings børnetøjsmærke? Er du i tvivl om det der ps3spil nu også er børnevenligt? Eller overvejer du hvilket børneløb der er værd at tilmelde sig? Så klik ind på bloggen og bliv fyldt op med inspiration. Husk også og synes godt om bloggen på facebook.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)