Daniellehoe.dk

 
3
Posted 08/14/2013 by daniellehoe in Reality

Hej og velkommen til min blog Danielle Hoe.

Her på bloggen deler jeg ud af mit liv og mine tanker, og I vil komme til at høre om alt fra mode, skønhed, mad og træning, samt mine holdninger, problemer og op og nedture her i livet.

Til daglig kan I høre om min hverdag på CBS, hvor jeg tager min uddannelse, og om mine venner, arbejde og meget andet. Jeg bor til dagligt sammen med min kæreste M i Hørsholm med vores lille kat, Pomfrit.

Jeg blogger, fordi jeg nyder at have en måde at få sat ord på mine tanker og fordi jeg nyder at have mit eget frirum, hvor bolden kun er på min banehalvdel.

Jeg er i år blevet diagnosticeret med ADHD, hvilket gør det enormt rart at have mulighed for at kunne komme af med sine tanker og følelser på en kreativ måde.

Derfor vil I også kunne følge med i min kamp for at lære mig selv at kende “på ny”, nu hvor jeg har fået en helt ny identitet som ADHD’er og hvilken indflydelse det har på mit liv.

Jeg elsker skønhed og selvforbedring, og har bla. Fået lavet bryster efter større vægttab og opereret min næse, hvilket var en livslang drøm, som blev opfyldt.

Jeg kæmper meget med at lære at være tilfreds med mig selv, og det er noget, som jeg forsøger at arbejde med på en daglig basis.

Men jeg går efter det, jeg gerne vil have, og hvis jeg beslutter mig for, at noget skal ske, så er det nærmest umuligt at få mig til at skifte mening.

Jeg har blandt andet medvirket i DR’s dokumentar Operation Plastik, hvor de fulgte mig, mens jeg fik opereret næsen, og jeg har bla. Været på forsiden af Ekstrabladet og medvirket i Tværs på P3.

Jeg stiler efter en dag at blive en af Danmarks største bloggere, og jeg søger at udvikle mig selv og bloggen hver dag, selvom jeg også giver mig selv plads til at have dårlige dage, hvilket blot er med til at gøre mig selv og bloggen mere menneskelig og reel.

Det er mig selv uden filter – på godt og ondt.

Jeg håber, I vil læse med.

Knus Danielle


3 kommentarer


 1.  

  Ej hvor dårlig stil, kan ikke se hvorfor du har fået så mange 1 stjerner, jeg elsker din blog!! <3.

  HIlsen en gammel læser (y) …som stadig læser med!
 2.  

  Hejsa jeg syntes du er vild søde og jeg har fulgt dig meget længe.
  Jeg har endda talt med min chef om vi ikke skal lave noget samarbejde med dig
  Jeg arbejder for en webshop der hedder CTI Party og jeg tænker du ville kunne lave noget flot med vores balloner og helium
  https://www.ctiparty.dk/menu-helium-ballongas8s1 og https://www.ctiparty.dk/bogstaver-tal-balloner
 3.  

  Du har også fået 5 stjerner herfra.

Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)