Bloggen om inkasso

 
0
Posted 08/09/2018 by Inkasso in Inspirationsblogs

Debito er et online inkassofirma der hjælper virksomheder og private med inkasso i hele Danmark og udlandet. Inkasso er for rigtig mange  virksomheder et emne som man ofte har meget lidt kendskab til. Med vores blog om inkasso vil vi gerne hjælpe virksomhederne med at forstå emnet bedre og de mange ting så som inkassovarsel, rykkerskrivelser, gebyrer og renter. Bloggen er skrevet i et sprog så alle forstår det, og på den måde stikker vi os ud fra et traditionelt inkassofirma og inkassoadvokat der ofte kæmper benhårdt med juridiske termer og lignende.

Målet med bloggen er at guide og hjælpe kunder til at få indkrævet deres ubetalte faktura og regning med at forstå inkasso og hvad et inkassofirma kan hjælpe dem med. Mange tror at inkasso er dyrt – men rent faktisk kan der tilbydes gratis inkasso ud fra en no cure no pay pris-model.

Debito har lavet en digital platform hvor man vælger den løsning der er bedst for kunden – og finder den inkassovirksomhed eller inkassoadvokat man mener kan løse sagen. Det sikrer en høj succesgrad på op imod 86%. Det er super nemt at komme i gang, det eneste du som kunde skal gøre, er at uploade dit bilag eller faktura til siden, og så er du i gang. 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)