Billigakasseguide

 
0
Posted 01/21/2018 by Billigakasseguide in Guides

”Er det nødvendigt at være medlem af en a-kasse, eller bør jeg fravælge et medlemskab og dermed spare penge hver eneste måned?” Billigakasseguide.dk kan give dig svaret.

Ovenstående er et opdigtet, men realistisk spørgsmål, som flere danskere højst sandsynligt har stillet sig selv. Størstedelen af alle danske lønmodtagere er medlem af en a-kasse, mens et stigende antal selvstændige også har valgt at hoppe med på bølgen. Selvom der er mange fordele ved at tegne et medlemskab i en a-kasse, så er det vigtigt at være bekendt med, at det ikke er lovpligtigt eller på anden vis et krav at have et gyldigt medlemskab. Der er dog mange mennesker, som vil mene, at det er sund fornuft at blive medlem.

Det behøver faktisk ikke at være svært at tage stilling til, om man skal melde sig ind i en a-kasse eller ej. Er du fortsat i tvivl om, hvad du skal stille op, så bør du åbne et dokument, hvor du noterer alle umiddelbare fordele og ulemper. Herefter kan du evaluere og slutteligt tage stilling til, om fordelene opvejer de få ulemper. Den eneste ulempe ved at være medlem er, at man skal betale et månedligt kontingent. Selvom det er dejligt at spare penge, så bør du tænke dig godt om, før du melder dig ud af en a-kasse eller blot undlader at melde dig ind.

Tegner du et medlemskab i en a-kasse, så får du mulighed for at få udbetalt dagpenge, hvis du af den ene eller anden grund ender med at blive arbejdsløs en dag. Det er meget muligt, at du føler dig tryg ved din nuværende jobsituation, men du skal vide, at tingene hurtigt kan ændre sig. Der er med andre ord ingen mennesker, som er garanteret et job resten af livet. Bliver du skræmt ved tanken om at blive arbejdsløs, så bør du gøre dig selv en tjeneste og melde dig ind i en pålidelig a-kasse, som kan hjælpe dig økonomisk, når uheldet er ude.

Hvad enten du driver din egen virksomhed eller er lønmodtager, kan du med god samvittighed sammenligne priser på a-kasser, så du kan finde en billig a-kasse (her). Den billigste a-kasse findes typisk blandt de mange tværfaglige a-kasser, som byder velkommen til stort set alle danskere uanset branche. Du skal selvfølgelig også kende til de faglige a-kasser, selvom de oftest er en smule dyrere grundet den høje faglighed.

Billigakasseguide.dk er interesseret i at hjælpe dig med at finde din ideelle a-kasse, uanset om du er håndværker, skolelærer, vinduespudser, kontorassistent eller noget helt femte. Det er en god idé at være medlem af en a-kasse, uanset om man får en høj eller lav løn. Du er nemlig nødt til at tænke over, hvordan du vil få hverdagen til at hænge sammen, hvis du i en kortere eller længere periode står uden job. Du kan ikke leve et liv i luksus, blot fordi du får udbetalt dagpenge, men dagpengene kan meget vel dække dine faste udgifter til bolig, el osv. Du kan evt. finde en a-kasse med lønsikring, hvis du vil sikre en større del af din indkomst.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)