BetterCoins.dk – Fortæller om Bitcoin

 
0
Posted 09/27/2017 by BetterCoins.dk in techblogs

Udover at være en troværdig forhandler af Bitcoins, så fortæller vi også om Bitcoin samt teknologien, der muliggør den virtuelle valuta. Man finder bla. indlæg omkring Blockchain, hvordan man installerer samt opsætter sin Bitcoin wallet og hvorledes man køber Bitcoins.

Vi har en tilgang til Bitcoin, som er, at alle skal kunne forstå, hvad vi skriver, uanset hvor teknologisk anlagte de er. Det gør, at vi altid prøver at holde vores indlæg på et nemt forståeligt niveau uden at komplekser dem, så alle kan være med. Udover vores indlæg, så er det meningen, at vi også vil udgive videoer på YouTube i den nærmeste fremtid, som vil forklare forskellige aspekter af Bitcoin fremfor at man er nødsaget til at læse omkring det. Det håber vi er med til at introducere endnu flere danskere for Bitcoin – og de problemstillinger, som den digitale valuta kan løse.

BetterCoins.dk er et kig værd for alle, der ønsker at vide mere omkring Bitcoin – og hvis man ønsker at købe eller sælge Bitcoin. Vi er også til at få fat på, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, uagtet om det er omkring Bitcoin som helhed eller vores service med køb og salg.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)