Babyspire

 
0
Posted 06/13/2018 by Babyspire in Familieblogs

Babyspire er det sted hvor der er plads til at være forældre. Babyspire er et stort fællesskab af bloggere der fortæller om deres hverdag med børn og graviditet. På Babyspire nikkes der anerkendende til nætter uden søvn, lidt kastop på den ellers lige nyvaskede skjorte og de dage hvor der bare er skrig og skrål hele dagen lang. Der er altså plads til at komme ud med sine frustrationer, og ikke alt behøver at være helt perfekt med hjemmebag og ingen sukker politik. 

Samtidigt finder du også inddlæg fra forskellige fagpersonale som kan hjælpe dig i forhold til at få mere styr på hverdagen, hvad man skal gøre når uheldet er ude og hvad eksempelvis en nakkefoldsscanning er. På Babyspire finder du blandt andet, jordemødre og pædagoger så du kan altså helt sikkert finde et svar på dit spørgsmål. 

Babyspire har samtidigt også en bugnende markedsplads med alt det, der hører til når man bliver forældre. Lige fra autostole til sutter, bleer og små bitte sokker finder du det helt sikkert på Babyspire markedspladsen. I webshoppen sammenlignes de bedste tilbud fra forskellige butikker så du helt sikkert får det bedste tilbud, og samtidigt et kæmpe udvalg. 

Så bliv del af fællesskabet på babyspire, og du vil helt sikkert ikke fortryde det. 

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)