Android app udvikling er gavnligt for din virksomhed

 
0
Posted 02/09/2018 by Christoffer Martini in techblogs

Mobilitet er en realitet i nutidens forretningsmiljø. Kig omkring dig, og du vil se folk, der arbejder på smartphones i kaffebarer, i toget, fly og ja, selv når man går på gaderne. Apps er blevet en uundgåelig del af vores liv, og nå apps nævnes, kan man ikke undlade at nævne Android. Android er uden tvivl blevet vel integreret i den teknologiske verden og den mest populære af slagsen.

Android apps skiller sig ud for andre platforme og har potentialet til at ændre liv. App teknologi har påvirket os alle, og er blevet en del af den måde vi lever på nu. I dag søger flere og flere virksomheder samarbejde med troværdige Android app udviklere for at konvertere deres ideer til indtægtsstrøm ved hjælp af Android apps. Android enheder er relativt billigere og let tilgængelige, hvilket gør det til et foretrukket valg for kunder i vækstøkonomier. I dag er det valget af et flertal af brugere, og for at nå ud til en større brugergruppe bør virksomheder forkusere på Android app udvikling. Det giver uendelige fordele for udviklerne, såvel som virksomhederne. I denne blog diskuterer vi nogle af disse fordele.

 • Open Source
  Android er en open source platform, hvilket i bund og grund betyder, at Android kan udnyttes uden at skulle bekymre sig om licens omkostninger eller andre afgifter. At være open source, giver udviklerne friheden til at vise deres kreativitet. Virksomheder, der vælger Android, kan køre på en hvilken som helst enhed, der understøtter Android OS, hvilket giver en bred vifte af valg til brugerne. Dette gør Android til en lukrativ udsigt for virksomheder, hvilket har resulteret i hurtig udvikling af apps.
 • Lav investering, høj ROI
  En anden fordel, som Android tilbyder, er lav investering og højt afkast. Det er en open source platform, og dens softwareudvikling er gratis tilgængelig for udviklere, hvilket reducerer udviklingsomkostningerne betydeligt. For produkt registrering skal udviklere betale et enkelt registreringsgebyr. Det giver således lav investering og højt afkast, da der findes mange pengeinstitutter, der hjælper virksomheder med at opnå et godt overskud ved lav investering.
 • Flere salgskanaler
  En anden fordel, som Android app udvikling tilbyder til virksomheder er flere salgskanaler. I modsætning til andre app platforme kan Android apps implementeres på forskellige måder. Disse apps kan udgives på forskellige kanaler; det er ikke nødvendigt for virksomheder at stole på en enkelt kanal. Dette hjælper virksomheder med at sprede ordet om appen til en større skare, samtidig med at det bliver enklere for folk at hente appen. Du behøver ikke kun bruge Google Play Butik, men du kan også bruge tredjeparts markedspladser. Du kan også oprette dine egne distributions- og salgskanaler. Altså er du ikke begrænset til kun en bestemt kanal.
 • Brugerdefineret UI (User Interface)
  Brugerdefineret UI er en anden overbevisende fordel, der tilbydes af Android. Det er en kendsgerning, at UI er altafgørende for app’ens succes. App UI er en af ​​de vigtigste dele af appen, som udviklerne skal designe klogt. Android apps er meget brugerdefinerede, hvilket gør det nemmere for udviklerne at designe og administrere UI effektivt. At være open source, giver Android udviklerne mulighed for at gøre deres fantasi til virkelighed og designe en innovativ app UI.
 • Popularitet
  En anden fordel ved Android app udvikling er dens popularitet. Android betragtes som en af ​​de mest populære platforme, som følge af, at flere og flere virksomheder bliver tilbøjelige udvikling hertil. Da Android enheder er tilgængelige til rimelige priser, vælger et flertal af mennesker Android, hvilket gør det endnu mere populært. Android har dækket en stor del af markedet. Således kan virksomheder ved hjælp af Android apps nå frem til en større bruger base, der i sidste ende øger salget og overskuddet.

Android enheder er blandt de mest efterspurgte i det stadig travle marked med enheder.  Mange virksomheder samarbejder med Android app udviklere for at holde trit med konkurrencen. Hvis du også planlægger at komme ind på app markedet, bør du ikke ignorere Android udvikling.

Du er altid velkommen til at kontakte FIFIUM, en førende app udvikler i Danmark. Hos FIFIUM skaber vi fantastiske app løsninger ved hjælp af de nyeste værktøjer og teknologier i betragtning af virksomhedernes behov og krav. Vi består af dygtige app udviklere, som er dedikerede og følger en app strategi med entusiasme for at skabe fantastiske app designs, og udviklingen overstiger visionen hos vores kunder. En god idé er kun succesfuld, når den markedsføres godt. Vi har også et team af marketing eksperter, som vil hjælpe dig med at lancere og markedsføre din nye app med succes. Vi udvikler apps, der skaber et forhold mellem kunder og virksomheder. Vi samarbejder med førende brands og startups ifm. udvikling af digitale løsninger. Kontakt FIFIUM for at få den bedst egnede app udviklet til din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)