Android app udvikling Effektive Tips For begyndere

 
0
Posted 12/14/2017 by Christoffer Martini in techblogs

Man må i den grad sige at Android er en voksende størrelse, der for år tilbage ikke havde den anerkendelse, der nu er opnået. Android har bidraget til den innovation vi har været øjenvidner til og i årenes løb er Android blevet den mest udbredte platform i verden. Det er blevet folkets første valg, og har mange ting at byde på. De fleste virksomheder ønsker at være tilstede på Android-platformen med deres app. Hvis du er app udvikler, og endnu ikke har trænet i Android udvikling, så er det på tide nu.

Android er en fantastisk udviklingsplatform, og flere og flere udviklere bliver tilbøjelige til at udvikle Android apps. At lære Android app programmering er ikke svært, men det kræver vedligeholdelse og planlægning for at opnå de ønskede resultater. Vi udforsker her nogle af de effektiveste tips for begyndere i denne artikel.

Raffiner dit programmerings-kendskab

For at komme ind i Android app udviklingen er kendskab til Java-syntaks obligatorisk. Java er et af de bedste objektorienterede programmeringssprog på markedet. Du kommer altså ikke udenom at skulle mestre Java-sproget. Udover dette bør du have kendskab til pakker, objekter, klasser, strings, interfaces, tal, generics og samlinger som grundlag for den bedste Android udvikling.

Forbedre dine evner

Programmering færdigheder alene er ikke tilstrækkeligt for Android app udviklere, du skal kunne bruge de rigtige ​​værktøjer og teknikker. Der er forskellige værktøjer til rådighed som Android Studios, og mange andre, der kan hjælpe dig med Android programmering. Til testning er indbyggede emulatorer tilgængelige i Android Studios, du kan få fremragende resultater med mange andre Android-emulatorer.

Lær at slå fragmentering

Android OS er en open source platform til mobiler. I modsætning til iOS, kan enhver producent bruge Android frit som operativsystem og ændre det efter behov. Derudover kan enhver bruger installere enhver version af Android OS, indtil den ikke understøtter enhedens hardware længere. Du bør opnå en solid viden omkring Androids app komponenter, såsom aktiviteter, tjenester, broadcast-modtagere, mm. Og så bør du være opmærksom på at des flere enheder og versioner, din app understøtter, jo mere test og vedligeholdelse vil være nødvendig.

Optimer app’en

App optimering er afgørende for at fungerer optimalt på flere enheder OS versioner. Kvalitetsoptimering omfatter optimering af grafik, kode, animationer og multimedieindhold. At huske målet vil helt sikkert hjælpe dig med at arbejde effektivt. Hvis du f.eks. målretter indlæsningshastigheden, spiller appens størrelse og dens indlæsningsmetoder en afgørende rolle. På den anden side, hvis du målretter brugeroplevelsen, er der mange faktorer, der kræver dine overvejelser. Brugere afviser ofte apps, der er langsomme, og også de apps, der bruger meget hukommelse. Det er således vigtigt at optimere applikationen.

 

Hvis du har besluttet dig for at begynde med Android udvikling, håber vi at denne artikel har hjulpet dig på vej. At komme godt i gang med fifium  app udvikling kræver en stor forståelse af platformen; det kræver også en unik tilgang. Selv om hver af de ovennævnte informationer synes at være simple, kræver det en dybdegående koncentration og fokus. Der er kun en vej frem, og det er at komme i gang med Android app udvikling. Android app udvikling er ikke en vanskelig opgave, men den har brug for ekspertise, og ved at følge vejledningen kan du efterlade en indvirkning på folk med dine Android-apps.


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)