Årsager til at apps crasher

 
0
Posted 12/29/2017 by Christoffer Martini in techblogs

På trods af at app udvikler garanterer at levere driftsikre apps, der ikke crasher, sker det alligevel. Folk bliver irriteret når apps crasher, og selv det at en apps hastighed bliver sænket i nogle få sekunder, kan være med til at et flertal af brugere forlader app’en. App crash værende en pludselig afbrydelse af app’en, der vil kræve genstart, er en stor irritation for burgere, og i værste fald vil der være tale om systemnedbrud eller systemfejl.

Nogle apps har tendens til at crashe, og spørgsmålet er hvorfor. Crash kan skyldes mange forskellige ting såsom fejl, for mange apps åbne på samme tid, for lidt hukommelse på telefonen og så videre. Her er nogle af de mest almindelige årsager.

● Fejl i app-koden

● Dårlig internetforbindelse

● Mangel på hukommelse

● Utilstrækkelig testning af app’en

● Enhedens inkompatibilitet

● Browser inkompatibilitet

● Dårlig optimering af front-end

Der kan udover de ovennævnte grunde være mange andre gyldige årsager til at en app crasher. Du kan dog fokusere på ovennævnte udfordringer og arbejde i overensstemmelse hermed, og så er du godt på vej. Du kan komme i kontakt med FIFIUM, en professionel app udvikler, der leverer driftsikre apps til din virksomhed. Vi har samarbejdet med førende virksomheder og startups i Danmark. Vi hjælper dig gennem hele app-udviklingsprocessen. Så kontakt os i dag, og find ud af, hvad vi har til dig.

 


0 kommentarerSkriv til bloggeren


Hvad syntes du om bloggen?


(ndvendig)